Vifter & Miljø AS

Vifter & Miljø AS er en rådgivende leverandør av vifter og luftteknisk utstyr til bolig, bygg, industri, anlegg og marine/offshore. Alle våre medarbeidere er utdannede ingeniører, og vi har lang erfaring og spesialkompetanse på alle områder innenfor ventilasjon og luftbehandling.

Vi er spesialister på ventilasjon i forbindelse med brann, trykksetting av rømningsveier og komplette systemløsninger av garasjer og parkeringshus, inkludert CFD-analyse, impulsventilatorer, CO-deteksjon, automatikk, behovsstyring og røykkontroll.

Vårt produkttilbud består av markedets største utvalg av alle typer standardvifter og spesialvifter.

Produktoversikt

 • Alle typer aksialvifter
 • Alle typer radial/sentrifugalvifter
 • Trykksettingsaggregater for trapperom
 • Impulsventilasjon av garasjer og parkeringshus
 • Brannventilasjon i alle typer bygg
 • Systemløsninger
 • Automatikk og regulering
 • Alle typer tilleggsutstyr

Formål

 1. Vifter & Miljø AS har satt seg som overordnet mål å være totalleverandør av vifter og luftteknisk utstyr til bransjen.
 2. En prioritert oppgave er å yte teknisk og faglig hjelp på et høyt nivå.
 3. Vi “skreddersyr” totalløsninger, og vi fører kun produkter fra anerkjente og seriøse leverandører.
 4. Konkurransedyktige priser og leveringstider ser vi på som en selvfølge.

Vifter & Miljø AS dekker hele landet, og ser på kvalitet, konkurransedyktige priser og fornøyde kunder som en selvfølge.

Historie

Vifter & Miljø AS ble etablert 11. november 1995, og var operative i egne lokaler fra 1. januar 1996. Vi startet opp med 2 mann, og vår hovedleverandør av vifter var da, som nå, Woods Air Movement Ltd, tidligere Woods of Colchester Ltd, som nå har skiftet navn til Fläkt Woods Ltd. Denne engelske produsenten har vært leverandør av vifter til det norske markedet siden 1950 åra, og anses som en av verdens beste på sitt område når det gjelder utvikling, teknikk og kvalitet. Vifter & Miljø vokser stadig, og vi er nå totalt 5 ansatte. Vi har også utvidet vår kompetanse og produktspekter i samme periode, slik at vi nå fremstår som en komplett leverandør av vifter og utstyr til bransjen.

Vi er her for deg

Vi står på for våre kunder, med et dedikert ønske om å være best i klassen. Vårt hovedkontor ligger på Karihaugen i Oslo, nært til sentrum og hovedflyplass, med lett tilgang og gode parkeringsforhold.

Ta kontakt ved å ringe 23 28 80 90 eller fylle ut skjemaet under. Vi ser frem til å høre fra deg.